Veze na daljinu za vrijeme korone

Jeste li trenutno u vezi na daljinu zbog korone? Ovo je sigurno teško vrijeme za vas posebno emocionalno i mentalno jer niste u mogućnosti provesti vrijeme i izaći s partnerom kao što ste navikli prije karantene. Čak se i parovi koji žive u blizini ovih dana osjećaju kao da imaju vezu na daljinu. To ne samo da može staviti svoj odnos na kocku, ali i vaše mentalno i psihološko zdravlje. Prema psihologiji, kada provodimo vrijeme s našim najmilijima, to potiče mentalno zdravlje i pomaže u borbi protiv teških vremena ili situacija s lakoćom. No, u trenutnoj situaciji, niste ni u mogućnosti upoznati jedni druge, a kamoli ići na spojeve. Evo nekoliko savjeta kako vaša veza ne bi utjecala na socijalno distanciranje.

Niste jedini koji prolaze kroz ovo. Postoji mnogo takvih parova koji se nose sa stresom na daljinu unatoč tome što su čak u istom gradu. Karantena je teško vrijeme, ali vaša je zajednička odgovornost da to funkcionira. Čak i uz ograničenja, veza može opstati, ali naravno uz obostrani trud. 

Problemi s udaljenošću i vezom

Udaljenost donosi puno problema u vezi. Kada provodite vrijeme zajedno i redovito se susrećete, šanse za borbe i svađe su manje. Dok, ne sastajanje na duljim razdobljima može stvoriti jaz između vas dvoje. Neke veze preživljavaju unatoč svim izgledima, ali neke jednostavno padnu kao plijen i završe gorkom notom. Ako ne želite da vaša veza padne zbog zaključavanja, shvatite se i podržite.

 

Komunikacija je ključ

Razgovarajte svaki dan, u stvari, više puta dnevno kako biste provjerili jedni druge. Ali dajte si i potreban prostor. Pokušajte ostati mirni i sretni tijekom tog razdoblja. To bi pomoglo da ostanete pozitivni.

Zajedničke aktivnosti tijekom poziva

Da, možete učiniti puno stvari zajedno bez da ste fizički zajedno. Na primjer, gledajte film na svojim uređajima, ali zajedno. Također možete kuhati zajedno preko video poziva. Shvatite ovo kao osvježenje, a ne ograničenje

 

Jasni nesporazumi odmah

Nesuglasice mogu dovesti do argumenata koji mogu izazvati svađu. Ne dopustite da išta utječe na vaš odnos. Očistite sve sumnje i nesporazume što je prije moguće, ali putem video chata. moći ćete bolje razumjeti gledajući izraze jedni drugih.

Udaljenost približava dvije osobe

Sjećaš se ove teorije? Udaljenost zapravo radi kao magnet za zbližiti parove. Vjerujte nam, bit ćete više ili ludo zaljubljeni nakon što završi ovo razdoblje na daljinu.

 

Ima puno parova koji su se trebali vjenčati, ali to je odgođeno zbog ove situacije s pandemijom. Razmišljajte na način da imate dodatno vrijeme za pripremu stvari i dodavanje onoga što ste prošli put propustili. Za one koji izlaze, planirajte iznenađenja za svog partnera kako biste ponovno rasplamsali radost i iskru u vašoj vezi.

 

Komentari

Jos nema komentara