Petek, 21 Junij 2013 12:04

Popularni lokali in diskoteke blizu Term Čatež (Brežice)

Napisal 

Kam se lahko gre na pijačo v soboto zvečer v okolici Term Čatež? To vprašanje si postavljajo tudi v bližnjem mestu Brežice, kjer se lahko najde nekaj zanimivih lokacij, kot so Bolero, Aquarius, Hacienda in nekaj manjših eno nočnic...

Preletel sem vse skupaj že velikokrat in lahko rečem, da ni težka odločitev, ko vidiš kakšna je celotna izbira. Predi časi je celotno sceno obvladal klub Paradiso, ki je bil tako popularen, da je bil obisk tudi iz 20km okolice, krško, sevnica, bizelsko in tudi iz tujine.

Danes veliko folk najprej gre v Bolero in nekje okoli polnoči, skočijo v avtomobile in gredo proti Haciendi, ki je neke vrste Lounge, bar klub, diskoteka. Nahaja se v neposredni bližini Železniške postaje Brežice in ima možnost dostopa iz 4 različnih cest, kar zelo dobro za tiste, ki se radi izogibajo policijskih kontrol ob odhodu iz zabave.

Bolero

Nahaja se v samem centru mesta Brežic in je eden od boljših lokalov, ki je zaradi svoje velikosti med vikendi vedno poln in tako tudi ne manjka vročine, zaradi vročih deklet pred in za šankom.

Velikokrat so tematske drink party zabave, npr juice vodka party ali bambus, kjer so cene zelo ugodne in se težko najde boljša kombinacija. Bolero ima tudi velik zunanji del, kjer se lahko fino preventilirate ali prižgete cigareto. Med viikendom dela ponavadi do okoli 1h zjutraj.

 

Hacienda

 

V bližini železniške postaje se blizu skladišča nahaja več večjih hiš, ki vodijo do velikega vhoda na dvorišće Haciende, ki je ponoči močno osvetljena, parking je brezplačen in se razsprostira tudi na zunanjem delu vhoda med železniškimi tiri za tovorni promet.

 

V ponudbi imajo veliko plesišlče na dveh nivojih z ločenim ozvočenjem, kar pomeni večjo izbiro za tiste, ki želite iz hitrejšega housa iti na počasnejšo domačo glasbo, to naredite preprosto z menjavo nadstropja.

 

Aquarius

Odlična lokacija in ambient v starem vodovodnem stolpu Brežice, ki ga ne morete zgrešiti, ob prihodu v mesto preko semaforja. Posebnost je veliko nadstropij z po 4 mizami in krožnim stopniščem in veliko zbirko za ljubitelje inštrumentov in zgodovine glasbe, ki so razstavljeni na zidu v celotni višini stolpa v notranjosti. Pred vhodom v stolp se nahaja veliko dvoriišče, kjer je dovolj prostora za več kot 20 miz, med vikendi se največ dogaja v večernih urah, kjer so tudi nastopi v živo in odlična postrežba in gosti.

 

Prebrano že: 3728 krat Nazadnje urejano na Torek, 25 Junij 2013 20:53
Prijavite se za komentiranje