Uvjeti i pravila korištenja

Uvjeti korištenja

STAROST

Dobna granica za korištenje sadržaja Popularni.info je od 18 GODINA.

POPULARNI.INFO internetska je zajednica koja članovima omogućuje stvaranje jedinstvenih osobnih profila za upoznavanje i čavrljanje s ostalim članovima i gostima na portalu. Uslugom upravlja portal Popularni.info. Korištenjem web portala Popularni.info morate se složiti sa sljedećim uvjetima korištenja koji vrijede za registrirane članove i posjetitelje.

Ovaj ugovor utvrđuje pravno obvezujuće uvjete za vaše korištenje web stranica i vaše članstvo.

Popularni.info može povremeno mijenjati ovaj ugovor i ta će promjena stupiti na snagu objavljivanjem Popularni.info na web mjestu. Slažete se da ćete se obvezati da ćete izvršiti bilo kakve promjene u ovom Ugovoru ako koristite uslugu nakon bilo koje takve promjene. Ovaj ugovor uključuje Pravila prihvatljive upotrebe Popularni.info i sadržaje objavljene na web mjestu, vaša prava, obveze i ograničenja u vezi s vašom upotrebom web stranica i usluga te Uvjete korištenja.

 

Budite oprezni objavljivanjem podataka na Popularni.info i podataka koje šaljete drugim članovima. Sve objavljene fotografije ne smiju sadržavati golotinju, nasilje ili uvredljiv sadržaj. Podaci koje pružaju drugi članovi Popularni.info (na primjer, u njihovim profilima) mogu sadržavati netočne, neprimjerene ili uvredljive informacije, pa Popularni.info ne preuzima nikakvu odgovornost ili odgovornost za sve pružene informacije.

Popularni.info zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, odbiti objavljivanje ili uklanjanje bilo kakvih podataka (uključujući e-poštu) koje ste objavili te obustaviti ili ukinuti pristup bilo kojem ili svim dijelovima web stranica ili usluga za koje u bilo koje vrijeme, iz bilo kojeg razloga ili bez, sa ili bez najave i bez najave.

Sudjelujući u bilo kojem događaju vezanom uz informacije s portala Popularni.info, pristajete na to da informacije Popularni.info ne objavljujete javno – neškodljive ili zahtijevate naknadu štete, pravo zahtjeva za tjelesne ozljede, smrt ili imovinsku štetu koja je izravno ili neizravno povezani ili proizlaze iz vašeg sudjelovanja u događajima objavljenim na portalu Popularni.info.

UPOZORENJE: Nakon registracije, korisnik se obvezuje da će se složiti sa svim odredbama Općih uvjeta korištenja plaćenog i besplatnog internetskog sadržaja / usluga Popularni.info u nastavku. Svaki put kada se pretplatite na uslugu Popularni.info, potvrđujete da se slažete sa svim odredbama i prihvaćate sve navedene uvjete korištenja. Ako se ne slažete s odredbama, ne smijete koristiti usluge i stoga se ne smijete registrirati.

 

Pravo na brisanje 

Na web portalu Popularni.info imate pravo brisati osobne podatke. Izbrisat ćemo vaše osobne podatke što je prije moguće nakon potvrde deaktiviranja korisničkog profila kojem možete pristupiti u bilo kojem trenutku u postavkama profila.

 

Pravo na ograničenje obrade podataka

U nekim slučajevima, osim prava na brisanje, možete ostvariti i pravo na ograničenje obrade osobnih podataka. Ovo vam pravo omogućuje, u određenim slučajevima, da zatražite da se vaši osobni podaci posebno označe i izuzmu iz bilo kakvih postupaka obrade – u tom slučaju učinak je vremenski ograničen (i ne trajan kao u slučaju prava na brisanje). Moramo ograničiti obradu osobnih podataka:

 

 • ako osporavate točnost osobnih podataka dok se ne dogovorimo koji su podaci točni;
 • ako vaše osobne podatke obrađujemo bez odgovarajuće pravne osnove (npr. iznad predviđenog opsega), a vi ćete radije ograničiti takve podatke umjesto da ih brišete (npr. ako predviđate da ćete nam te podatke dostaviti u budućnosti);

 

Opći uvjeti korištenja besplatnog internetskog sadržaja / usluga usluge Popularni.info

 1. OPĆE ODREDBE

Sadržaj Općih uvjeta korištenja usluge Popularni.info odnosi se na uvjete korištenja plaćene i besplatne podatkovne usluge i usluga na web stranici Popularni.info i predstavlja pravno valjani i obvezujući ugovor između davatelja i korisnika ili članovi Popularni.info.

 

 1. DEFINICIJE POJMOVA

Davatelj, vlasnik i administrator usluge Popularni.info je Vredu Splet (u daljnjem tekstu davatelj). Vredu Splet također je vlasnik web stranice i domene Popularni.info.

Pružatelji usluga rute pružatelji su web veze koju im korisnici ili davatelji iznajmljuju.

Korisnik usluge je svaka osoba koja na bilo koji način koristi uslugu Popularni.info (u daljnjem tekstu korisnik).

Svaki korisnik koji se uspješno prijavi / registrira član je usluge Popularni.info. Korisnik plaćenih usluga može biti bilo koja fizička ili pravna osoba koja se korištenjem spomenutih usluga pristane prijaviti / registrirati na web mjestu Popularni.info i kupiti pristup plaćenim mrežnim sadržajima.

Korisnik neplaćenih usluga sadržaja je onaj tko posjeti web stranicu Popularni.info.

Korištenje je dopušteno neograničenom broju korisnika koji prihvate uslugu davatelja na način, pod uvjetima i u skladu s ovim Uvjetima i ostalim uputama davatelja.

AUTORSKO PRAVO

Registrirajući i objavljujući svoj sadržaj na Popularni.info, Korisnik omogućuje javnu komunikaciju na svim medijima i u svim zakonski definiranim oblicima u vlasništvu Popularni.info te dopušta bilo kojoj trećoj strani na Popularni.info da pregledava i prenosi sadržaj na vaše računalo i popravlja ga privremeno ili trajno. On

nije odgovoran za daljnje uklanjanje sadržaja treće strane od strane Popularni.info, niti ima bilo kakav utjecaj na ponašanje trećih strana i stoga nije odgovoran korisniku u vezi s daljnjom uporabom.

 

 1. OPIS USLUGE

Usluga Popularni.info namijenjena je komunikaciji u područjima koja su vrlo usko povezana:

– video galerije,

– foto galerije,

– dnevnici,

– profili.

Svaki registrirani korisnik može stvoriti vlastiti profil, video galeriju, galeriju fotografija i dnevnik. Svaki član (onaj koji plaća pristup) također može pregledavati, komentirati i ocjenjivati ​​profile, video galerije, foto galerije i dnevnike drugih korisnika. Ova općenitija razina komunikacije također se može spustiti na izravniju ili. osobna komunikacija. Korisnici si mogu međusobno slati poruke odnosno chatati.

 

 1. DOSTUPNOST USLUGE

Web stranice su obično dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Davatelj zadržava pravo na kratka zaustavljanja pristupa web mjestu Popularni.info zbog tehničkih razloga održavanja i zamjene opreme. Iz razloga povezanih s održavanjem, davatelj zadržava pravo na duže obustave pristupa Popularni.info.

Davatelj ne jamči dostupnost web mjesta u slučaju bilo kakvih prekida u mrežama pružatelja ruta ili bilo kakvih prekida, pogrešaka, drugih tehničkih smetnji ili prekida trećih strana (napajanje …) i više sile.

 1. METODA PRISTUPA

Korištenje i pristup usluzi Popularni.info zajamčeni su 24 sata dnevno, osim u slučajevima navedenim u članku 4. Općih uvjeta. Davatelj sadržaja zadržava pravo ograničiti ili ukinuti pristup Popularni.info pojedinačnoj lozinci u slučaju sumnje na zlouporabu navedenu u članku 11. Općih uvjeta.

Korisnik može otkazati članstvo u Popularni.info u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga pismenom obavijesti.

 1. UVJETI KORIŠTENJA

DOB I ODGOVORNOST

Za korištenje popularnog sadržaja Popularni.info postoji dobna granica od 18 godina.

Članstvo u Popularni.info je za vašu vlastitu upotrebu. Registracija drugih osoba nije dopuštena, za što jamčite s punom odgovornošću i pretpostavljate pasivni legitimitet u slučaju spora. Nije dopušteno ovlastiti ili prijaviti druge osobe ili preusmjeriti svoj korisnički račun na bilo koji drugi način. Također nije dopušteno koristiti uslugu u bilo kakve nezakonite svrhe.

Davatelj usluga može po vlastitom nahođenju odbiti dodijeliti korisničko ime koje upućuje na drugu osobu, zaštićeno je pravima na zaštitni znak ili drugim pravima, nepristojno je i na drugi način neprihvatljivo.

OSTALA PRAVILA KORIŠTENJA

Kako bi osigurao kvalitetno korištenje usluga, korisnik se obvezuje slijediti sve upute i druga pravila korištenja objavljena na web stranicama i Popularni.info prilikom pristupa i korištenja.

 

 1. OPĆE PREPORUKE KORISNICIMA

Korisnik treba pažljivo pohraniti lozinku i korisničko ime.

Koristite usluge u skladu s uputama i preporukama davatelja usluga i uputama davatelja informacija.

Korisnici bi trebali biti svjesni da je zlouporaba moguća unatoč brizi i kontroli usluga.

Pružatelj usluga obavijestit će svoje korisnike o svim promjenama i inovacijama na svim mjestima na kojima su objavljene upute za korištenje usluga i Uvjeti.

 

 1. KORIŠTENJE SADRŽAJA PLATNIH USLUGA

Određeni dio usluga (reklame i oglasi) bit će plaćen nakon probnog razdoblja. Ako korisnik želi nastaviti koristiti uslugu, morat će platiti uslužne usluge za neke segmente. O tome ćemo obavijestiti korisnike na Popularni.info.

 

 1. PRIVATNOST I ZAŠTITA PODATAKA

Pružatelj usluga obvezuje se pažljivo zaštititi korisničke podatke i koristiti ih isključivo u svrhu pružanja usluga. Osobne podatke korisnika štitit će u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

 

 

 1. ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Korisnik treba biti svjestan da:

 1. Mrežne tehnologije za preuzimanje i pristup sadržaju nisu 100% pouzdane. U slučaju zastoja zbog pružatelja veze, davatelj sadržaja ne preuzima odgovornost;
 2. Davatelj sadržaja i pružatelj veze nisu odgovorni za neispravan rad usluga koji je posljedica zlouporabe i neznanja korisnika;
 3. Korisniku je potrebno prikladno računalo za korištenje video sadržaja;
 4. Da bi koristio video sadržaj, korisnik treba određenu brzinu internetske veze. Minimalna potrebna brzina veze je 128 Kbps, a preporučena minimalna 512 Mbps;
 5. Davatelj sadržaja ne može osigurati rad usluga u slučaju kvara mreže ugovornih partnera, nestanka struje ili drugih tehničkih smetnji koje bi mogle privremeno poremetiti rad usluga;
 6. Dobavljač sadržaja nije odgovoran za sadržaj objavljen na web mjestu Popularni.info, čiji su autori korisnici usluge;
 7. Davatelj sadržaja zadržava pravo uklanjanja neprikladnih sadržaja poruka, fotografija i videozapisa

.

 

 1. KORISNIK SE OBAVEZUJE:

– neće koristiti Uslugu u svrhu objavljivanja ili promocije bilo kojeg sadržaja i / ili aktivnosti koji je u suprotnosti s važećim zakonom i / ili javnim redom i moralom,

– u svojoj komunikaciji neće koristiti prijetnje, pogrdna, ponižavajuća ili uvredljiva sredstva izražavanja,

– neće komunicirati s drugim korisnicima u ime drugih osoba,

– neće koristiti uslugu u komercijalne, ilegalne ili bilo koje druge svrhe osim onih navedenih u ovim uvjetima,

– neće distribuirati sadržaj zaštićen autorskim pravima ili sadržaj u vlasništvu druge pravne ili fizičke osobe,

– neće pokušavati pribaviti, prikupiti i / ili pohraniti osobne podatke drugih korisnika,

– neće uznemiravati druge korisnike ako izraze svoje neslaganje s komunikacijom,

– neće na bilo koji način kopirati, pohraniti ili prenijeti cijeli ili dio sadržaja web stranice,

– neće koristiti računalne kodove, zlonamjerne programe ili bilo što drugo što bi moglo ometati, onemogućiti ili naštetiti ovoj usluzi, davatelju usluga i njegovom softveru i hardveru, pružatelju veze i telekomunikacijskim uređajima.

 

 1. SVRHA OBRADE I ZAŠTITE PODATAKA

Upravitelj podataka Popularni.info, Slovenija (u daljnjem tekstu davatelj) prikupljat će, čuvati i na drugi način obrađivati ​​podatke dobivene od korisnika web mjesta u sljedeće svrhe:

– upravljanje bazom podataka registriranih korisnika;

– administriranje web stranice (omogućavanje pregleda sadržaja prema statusu korisnika; omogućavanje objavljivanja postova na forumu, komunikacija s korisnikom u slučaju tehničkih problema ili problema sa sadržajem, itd.);

– statistička istraživanja (ukupan broj korisnika, broj novih korisnika po određenoj vremenskoj jedinici itd.);

– obavijest o novom sadržaju i ostalim vijestima na web mjestu putem e-maila

– povremene obavijesti e-poštom o vijestima, novitetima, zanimljivim točkama i događajima s područja koja pokriva web stranica, pod uvjetom da ta obavijest ne premašuje prosječnu učestalost jedne poruke tjedno u bilo kojem razdoblju od tri uzastopna kalendarska mjeseca;

U slučaju slanja poruka iz prethodnog stavka, upravljač podacima lako će omogućiti korisnicima da se odjave od primanja poruka.

Podaci će biti zaštićeni u skladu sa zahtjevima Zakona o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1) i ni u kojem slučaju neće se prosljeđivati ​​trećim osobama.

Voditelj podataka obvezuje se prikupljene podatke čuvati samo onoliko dugo koliko je nužno potrebno za postizanje svrhe zbog koje su podaci prikupljeni.

 1. ŽALBE

Korisnicima se tehnička podrška i pomoć pruža na e-adresi info@Popularni.info.

 

Davatelj sadržaja upravlja svim mogućim prigovorima i drugim postupcima s korisnicima, u skladu sa svojim pravilima rada i važećim zakonodavstvom Republike Slovenije.

 

Dobavljač sadržaja obvezuje se na kontinuirano rješavanje bilo kakvih tehničkih i / ili prigovora na sadržaj.

 

U slučaju opravdanih prigovora, davatelj sadržaja osigurat će da korisnici uklone uzroke prigovora i, ako utvrdi nepravilnosti od strane pružatelja veze, proslijedit će ih pružatelju veze, koji je dužan otkloniti pogrešku.

 

U slučaju opravdanih prigovora, davatelj sadržaja obvezuje se da će ih riješiti u razumnom roku i obavijestiti korisnika.

 

Ako se prigovori odnose na pružatelja veze, davatelj sadržaja predmetnog prigovora proslijedit će ga nadležnoj službi pružatelja veze koja je dužna otkloniti pogrešku.

 

Sve pritužbe povezane s radom internetske mreže rješava davatelj internetske veze korisnika usluge.

 

 

 1. POVREDA UVJETA

Davatelj sadržaja pridržava pravo uskratiti korisnicima koji krše ili postupaju kršeći Uvjete pristup plaćenim i neplaćenim web mjestima, čak i ako su platili uslugu.

Davatelj sadržaja zadržava pravo uskratiti pristup korisnicima koji namjerno ili iz nehata pružaju trećim stranama svoju lozinku i / ili korisničko ime.

Ako korisnik svojim djelovanjem nanese bilo kakvu štetu davatelju usluga ili pružatelju veze, za to je u potpunosti moralno, materijalno i kazneno odgovoran.

Bilo koja kršenja u korištenju web stranice od strane drugih korisnika prijavite davatelju usluga e-poštom na info@Popularni.info

 

 1. PROMJENE

Davatelj sadržaja može promijeniti uvjete korištenja sadržaja. Davatelj sadržaja preuzima obvezu da će sa svakom promjenom ili. dopuniti uvjete korištenja na prikladan način za informiranje korisnika.